ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Ο Εθελοντισμός ΖΕΙ

Τελευταία ενημέρωση Μαρ 2012


Η αξία του εθελοντισμού σε κάθε περίοδο και κυρίως σε περιόδους κρίσης και ο ρόλος του στην ανακούφιση των συνανθρώπων που δοκιμάζονται καθημερινά, είναι το θέμα της εκπομπής ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ, που θα μεταδοθεί από τις συχνότητες και το διαδίκτυο της ΕΡΑ Ηρακλείου, την Τρίτη 12 του Μάρτη 5-6 το απόγευμα.

Καλεσμένη η κ. Ιωάννα Κορτσιδάκη, η δυναμική επι κεφαλής μιας αποτελεσματικής ομάδας ανθρώπων που όχι μόνο δεν ξεχνούν αυτούς που έπαψαν να θυμούνται και την οικογένειά τους, αλλά και που προσπαθούν να δημιουργήσουν τις υποδομές και τον περίγυρο, ο οποίος θα τους στηρίξει και θα τους ανακουφίσει.

Εξ αιτίας της επικαιρότητας θα μας μιλήσουν επίσης τηλεφωνικά:

Ο κ. Παύλος Σημαντηράκης, πρόεδρος του συλλόγου και του κέντρου αποκατάστασης και ημερήσιας φροντίδας παιδιών με αναπηρία "Δικαίωμα στη Ζωή",για τη στήριξη του οποίου πραγματοποιείται το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 9.00 μ.μ. μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση στο ΦΑΡΟΣ Live στο Ηράκλειο.

Ο κ.Δημήτρης Φραγκουλάκης πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου του Ερυθρού Σταυρού και η κ. Ντανιέλα Μαρούδα, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων & Συγγενών Ψυχικά Πασχόντων «Ο ΚΡΙΚΟΣ»,που την ερχόμενη Τετάρτη συνδιοργανώνουν στο Ηράκλειο την εκδήλωση με θέμα «Ανθρώπινα Δικαιώματα και Οικονομική Κρίση» με ομιλητή τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης κ.Ιωάννη Φ. Ιωαννίδη.

Ο εθελοντισμός βοηθά να λυθούν προβλήματα συναθρώπων μας που πολλές φορές βρίσκονται σε αδιέξοδο και απελπισία, γιατί και οι επίσημοι φορείς δεν είναι πάντα σε θέση να τα επιλύσουν. Γι'αυτό αποτελεί και δείκτη του πολιτισμού μιας κοινωνίας.

Η εκπομπή παράγεται και παρπουσιάζεται από το δημοσιογράφο Ηρακλή Γαλανάκη

Η εκπομπή μεταδίδεται στa FM από τους πομπούς του Ηρακλείου στα 97.5, του Χάρακα στα 105.6 και από το διαδίκτυο.

 

Βαθμολογήστε το:
Πρόσφατα σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια. Μπορείτε να είστε ο πρώτος που θα απαντήσει.