ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Ρώμη Ξενοδοχεία

Τελευταία ενημέρωση Σεπ 2011


Η περιοχή κοντά στη Σκαλινάτα και στην Πιάτσα ντι Σπάνια είναι το κύριο τουριστικό κέντρο. Εδώ υπάρχουν μερικά πολυτελή, μικρά ξενοδοχεία.

Παρόμοια καταλύματα υπάρχουν παντού στο κέντρο, δυτικά της Βία ντελ Κόρσο. Βέβαια τα οικονομικά ξενοδοχεία σπανίζουν στο κέντρο, δεν πρέπει όμως να παραβλέψετε τα πλεονεκτήματα της διαμονής κοντά στα πολλά αρχαία αξιοθέατα της Ρώμης.

'Αλλες περιοχές που μπορεί κανείς να μείνει είναι το Μπόργο κοντά στο Βατικανό ή στη ζωντανή συνοικία του Τραστέβερε.

Όσοι αναζητούν την πολυτέλεια, ας κατευθυνθούν προς τη Βία Βένετο, όπου υπάρχουν πολλά, μεγαλοπρεπή, πολυτελή ξενοδοχεία.

Αν θέλετε ηρεμία, προτιμήστε τα καταλύματα της περιοχής γύρω από τον Αβεντίνο λόφο ή κάποιο από τα αριστοκρατικά ξενοδοχεία δίπλα στο πάρκο της Βίλας Μποργκέζε.

Η περιοχή γύρω από το σταθμό Τέρμινι είναι πολύ εξυπηρετική για τους επισκέπτες, ενώ συγκεντρώνει και αρκετά οικονομικά ξενοδοχεία, ανάμεσά τους κάποια πολύ αξιοπρεπή.

Τα ξενοδοχεία αυτά βρίσκονται στην ανατολική πλευρά του σταθμού. Κατευθυνόμενοι από το Τέρμινι στο κέντρο, θα βρείτε αρκετά καλά ξενοδοχεία, που είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικά για όσους βρίσκονται σε επαγγελματικό ταξίδι.

Βαθμολογήστε το:
Πρόσφατα σχόλια
Η Ρώμη είναι πανέμορφη.Έμεινα στην Πιάτσα ντι Σπάνια σε ξενοδοχείο που έκλεισα από το http://www.skroutzholidays.com.Καταπληκτική τιμή και περάσαμε τέλεια.Συγχαρητήρια και για το site σας.
Καταχωρήθηκε από: Κώστας α την Μαϊ 2012