ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Φάρμακο για την τρίχα το κόκκινο σταφύλι

Τελευταία ενημέρωση Ιαν 2012


Το δέρμα του κεφαλιού και τα μαλλιά είναι περισσότερο εκτεθειμένα στους δυσμενείς εξωτερικούς παράγοντες απ ό,τι τα άλλα μέρη του σώματος. Μάλιστα, οι θύλακες των τριχών καταστρέφονται μαζί με τα κύτταρα του δέρματος.

Τα σταφύλια και ειδικά οι κόκκινες ποικιλίες είναι εξαιρετικά πλούσια σε πολυφαινόλες και φλαβονοειδή. Ουσίες ιδιαίτερα ευεργετικές για τον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ η κυριότερη όμως ιδιότητα που διαπιστώθηκε, από κλινικές μελέτες, είναι η ικανότητα δέσμευσης ενός ευρύτατου φάσματος ελευθέρων ριζών.

Η προκυανιδίνη, μία υπομονάδα φλαβονοειδών, εξουδετερώνει τις υδατοδιαλυτές ελεύθερες ρίζες, οπότε ο συνδυασμός της με τον κυριότερο λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό παράγοντα, τη βιταμίνη Ε, δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες αποτελεσματικότητας.

Το συμπέρασμα από όλες τις κλινικές μελέτες είναι ότι τα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών που βασίζονται στη χρήση του συνδυασμού προκυανιδίνης & βιταμίνης Ε αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τόσο την πρόωρη γήρανση του δέρματος όσο και την καταστροφή της τρίχας.

 

Βαθμολογήστε το:
Πρόσφατα σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια. Μπορείτε να είστε ο πρώτος που θα απαντήσει.