ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Δευτέρα 18.Ιουλίου.2011

Επιστήμονες από το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Έρευνας Γουάιτχεντ στη Μασαχουσέτη αναφέρουν με δημοσίευσή τους στην επιθεώρηση «Nature» ότι για την ανακάλυψη αυτή χρησιμοποίησαν μια νέα τεχνική με την οποία ήταν σε θέση να ελέγξουν ταυτοχρόνως εκατοντάδες γονίδια.

Προβολές: 8348 Σχόλια: 0
Παρασκευή 15.Ιουλίου.2011

Δεκαπλάσιο είναι το ποσοστό των ανθρώπων, που ζουν πάνω από τα 90 χρόνια στην Ικαρία, σε σχέση με το 0,1%, που ισχύει στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το μυστικό βρίσκεται κατά κύριο λόγο στη διατροφή, σε συνδυασμό με την καθημερινή φυσική δραστηριότητα, λένε τώρα οι επιστήμονες. 

Προβολές: 8376 Σχόλια: 0
Πέμπτη 14.Ιουλίου.2011

Σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ετησίως ανέρχονται οι ασθενείς στην Ευρώπη που υφίστανται ακρωτηριασμό του ποδιού τους λόγω διαβήτη, διότι είναι αδύνατη η κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα.

Προβολές: 9188 Σχόλια: 0
Κυριακή 10.Ιουλίου.2011

«Βάρος», καούρες και όλα τα δυσάρεστα συμπτώματα που σας ταλαιπωρούν μετά το γεύμα μπορούν να αποφευχθούν αν εντοπίσετε την πηγή τους. Ετσι θα ξέρετε πώς να τα αποφύγετε.

Προβολές: 8902 Σχόλια: 0
Παρασκευή 08.Ιουλίου.2011

Το δυνητικά επικίνδυνο προϊόν είναι σπόροι τριγωνέλλας, που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή φύτρων, τα οποία είναι ύποπτα για την επιδημία του αιμολυτικού - ουραιμικού συνδρόμου (HUS) σε Γερμανία και Γαλλία: το νέο θύμα του Ε. coli είναι μια 78χρονη γυναίκα στο Μπορντό.

Προβολές: 8614 Σχόλια: 0
Παρασκευή 08.Ιουλίου.2011

Πολλοί ασκούμενοι συνηθίζουν να τρέχουν ή να πηγαίνουν στο γυμναστήριο νηστικοί, πιστεύοντας ότι έτσι θα κάψουν περισσότερο λίπος. Η τακτική αυτή βασίζεται στη θεωρία πως όταν είμαστε νηστικοί, αναγκάζεται ο οργανισμός να χρησιμοποιήσει τα αποθέματα λίπους του για να βρει την ενέργεια που του χρειάζεται στη διάρκεια της άσκησης.

Προβολές: 8728 Σχόλια: 0
Πέμπτη 30.Ιουνίου.2011

Η λάμψη και η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας! Κι όπως όλα τα μαγικά πράγματα σε αυτή τη ζωή περνάει απ' το στομάχι. Μπορεί να βάζουμε τις ενυδατικές και τα αντηλιακά μας, να δίνουμε λάμψη στο μακιγιάζ μας με διάφορα προϊόντα, όμως δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από την φυσική ομορφιά.

Προβολές: 8242 Σχόλια: 0
Τετάρτη 29.Ιουνίου.2011

Μια περίπτωση μόλυνσης με θανατηφόρο βακτήριο Ε. coli, παρόμοιο με το γερμανικό στέλεχος του βακτηρίου, που όμως φαίνεται ότι δεν προήλθε από τη Γερμανία, ανιχνεύτηκε για πρώτη φορά στη Σουηδία, όπως ανακοινώθηκε από τις υγειονομικές αρχές της χώρας.

Προβολές: 9112 Σχόλια: 0
Τετάρτη 29.Ιουνίου.2011

Έρευνα που έγινε στη Βρετανία έδειξε πως ύστερα από δύο χρόνια χρήσης το 1/3 του βάρους των μαξιλαριών αποτελείται από νεκρά και ζωντανά ακάρεα σκόνης, περιττώματα νεκρών ακάρεων, νεκρά κύτταρα και βακτήρια.

Προβολές: 8504 Σχόλια: 0
Τετάρτη 29.Ιουνίου.2011

Μια κλασική συμβουλή προς τους άντρες είναι «αν θες να δεις πως θα γίνει η γυναίκα σου όταν μεγαλώσει, κοίτα την πεθερά σου». Τώρα, μια νέα μελέτη αποκαλύπτει πως υπάρχει μια ανάλογη συμβουλή για τις γυναίκες: «αν θες να δεις πόσο πιστός θα σου είναι, κοίτα τον πεθερό σου»!

Προβολές: 8240 Σχόλια: 0
RSS URL