ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Παρασκευή 20.Ιαν.2012

Με επιτυχία ξεκίνησαν τα διήμερα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη γύρω από θέματα που σχετίζονται με την καλλιέργεια της ελιάς. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες (Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Θραψανού) στα πλαίσια του σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα.

Προβολές: 1652 Σχόλια: 0
Πέμπτη 12.Ιαν.2012

Ο Σύλλογος Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αρκαλοχωρίου ενημερώνει τους συναδέλφους εμπόρους και τους καταναλωτές ότι οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και λήγουν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012.

Προβολές: 2062 Σχόλια: 0
Πέμπτη 12.Ιαν.2012

Προγράμματα μαζικού αθλητισμού που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος δράσεων πραγματοποιεί ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος. Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας επιλέχθηκε ως φορέας υλοποίησης των προγραμμάτων, έπειτα από την ολοκληρωμένη πρόταση που είχε πρόσφατα καταθέσει η Δημοτική Αρχή.

Προβολές: 1678 Σχόλια: 0
Παρασκευή 30.Δεκ.2011

Με εορταστική διάθεση θα γεμίσει τη Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, λίγο πριν την έλευση του νέου χρόνου, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει διαμορφώσει ο Δήμος για τις φετινές γιορτές θεατρικά δρώμενα, χορευτικές παραστάσεις, γιορτινές μελωδίες και παραμύθια θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους από νωρίς αύριο το απόγευμα στο Καστέλλι και το Αρκαλοχώρι.

Προβολές: 1816 Σχόλια: 0
Τετάρτη 28.Δεκ.2011

ΘΕΜΑ: «Η  ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ  ΤΗΣ  ΕΛΙΑΣ – ΘΕΩΡΙΑ & ΠΡΑΞΗ»

Εκπαιδευτικά σεμινάρια που συνδυάζουν όχι μόνο τη θεωρία αλλά και την πράξη γύρω από θέματα που σχετίζονται με την καλλιέργεια της ελιάς, προγραμματίζει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας στις δημοτικές ενότητες Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Θραψανού.

Προβολές: 1820 Σχόλια: 0
Παρασκευή 02.Δεκ.2011

5.000€  ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ  ΑΝΤΙ ΔΑΠΑΝΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

Προβολές: 1728 Σχόλια: 0
Παρασκευή 25.Νοε.2011

 

Με την Οικ. Επόπτη της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης και Προέδρου του Τ.Π Κρήτης Κ.Α.Ε.Λ.Ε  Κα Εύη Αποστολάκη , συναντήθηκε ο επικεφαλής του Συνδυασμού "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ" κ. ΚΑΡΚΑΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ προκειμένου να τους ενημερώσει για το Πρόγραμμα και τις θέσεις του σχετικά με τις επικείμενες εκλογές του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Προβολές: 11848 Σχόλια: 0
Σάββατο 19.Νοε.2011

Ευρεία ήταν η συμμετοχή αυτοδιοίκησης α΄ και β’ βαθμού, βουλευτών και φορέων στη σύσκεψη που συγκάλεσε σήμερα ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης με θέμα το Νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Καστελλίου.

Προβολές: 1604 Σχόλια: 0
Παρασκευή 18.Νοε.2011

Σύσκεψη για τις εξελίξεις γύρω απο την υλοποίηση του νέου διεθνούς αεροδρομίου Καστελλίου συγκαλεί αύριο ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας

Σύσκεψη με θέμα το Νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Καστελλίου συγκαλεί αύριο Σάββατο 19 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης.

Προβολές: 2056 Σχόλια: 0
Τετάρτη 16.Νοε.2011

Να απέχει η ΔΕΗ από κάθε ενέργεια διακοπής ηλεκτροδότησης, λόγω της μη πληρωμής του τέλους ακινήτων που επιβλήθηκε μέσω του λογαριασμού κατανάλωσης ρεύματος, ζητά ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης με επιστολή του προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο  της ΔΕΗ κ. Αρθούρο Ζερβό.

Προβολές: 1494 Σχόλια: 0
RSS URL

Καρναβάλι Αρκαλοχωρίου 2012