ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Παγκόσμια Βάση Δεδομένων Εμπορικών Αντιπροσώπων και Διανομέων

Τελευταία ενημέρωση 26.Μαρτίου.2012 <17:32>


Παγκόσμια Βάση Δεδομένων Εμπορικών Αντιπροσώπων και Διανομέων δημιουργείται, άμεσα, όπως αναφέρθηκε στη γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων και Διανομέων Αθηνών.

Η παγκόσμια αυτή βάση δημιουργείται σε συνεργασία με τη «Διεθνή Οργάνωση Εμπορικών Αντιπροσώπων και Διανομέων» (IUCAB) και θα περιέχει, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, το σύνολο των εμπορικών αντιπροσώπων και διανομέων που είναι μέλη στους συνδέσμους ή στις ομοσπονδίες που αποτελούν την IUCAB.

«Πρόκειται για ένα μηχανισμό αναζήτησης, που σκοπό έχει τη διεύρυνση των εργασιών και του επαγγελματικού ορίζοντα των εμπορικών αντιπροσώπων παρουσιάζοντας τους στο διαδίκτυο και θα παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης και εύρεσης τους από τις επιχειρήσεις που τους χρειάζονται για την προώθηση των προϊόντων τους» όπως εξήγησε ο πρόεδρος του συνδέσμου Ι. Παπαγεωργάκης, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε από τους εμπορικούς αντιπροσώπους να στραφούν προς τις εξαγωγές και την αναζήτηση νέων αγορών για τα ελληνικά προϊόντα.

Βαθμολογήστε το:
Πρόσφατα σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια. Μπορείτε να είστε ο πρώτος που θα απαντήσει.