ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Τρίτη 15.Οκτωβρίου.2013

Όλα τα κριτήρια το φετινό επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης θα παίρνουν προκαταβολικά το 25% με αίτηση στο taxisnet. Για να εισπράξουν όμως και το υπόλοιπο 75% του ποσού που τους αναλογεί από το επίδομα θέρμανσης οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλλουν στοιχεία του τιμολογίου αγοράς.

Προβολές: 12838 Σχόλια: 0
Τετάρτη 02.Οκτωβρίου.2013

εισπρακτικες εταιριες, Νέο καθεστώς λειτουργίας για τις εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών

Οι σημαντικότερες αλλαγές και διατάξεις για την λειτουργία των εταιρειών ενημέρωσης οφειλετών (εισπρακτικές εταιρείες) θεσπίζουν συγκεκριμένους περιορισμούς και καθιερώνουν μηχανισμούς ελέγχου που ενισχύουν την προστασία της ιδιωτικής σφαίρας και το σεβασμό της προσωπικότητας των πολιτών από πρακτικές παρενόχλησης.

Προβολές: 9530 Σχόλια: 0
Τρίτη 09.Απριλίου.2013

Νομιμοποίηση αυθαιρέτων πριν το 1975

Ένας νέος νόμος έρχεται να τακτοποιήσει όλα τα αυθαίρετα. Το σημαντικό στοιχείο αυτού του νόμου είναι ότι όλα τα αυθαίρετα κτίσματα είτε έχουν οικοδομική άδεια είτε όχι και έχουν ανεγερθεί πριν το 1975 πλέον νομιμοποιούνται

Προβολές: 14638 Σχόλια: 0
Πέμπτη 05.Απριλίου.2012

Ο επόμενος λογαριασμός της ΔΕΗ που θα παραλάβουμε στα χέρια μας, θα ενσωματώνει και την πρώτη από τις πέντε δόσεις του ειδικού τέλους ακινήτων για το 2012. Το τέλος, θα το βρίσκουμε μπροστά μας μέχρι το τέλος της χρονιάς καθώς για να εξοφλήσουμε θα πιάσει Δεκέμβριος. Δείτε τις τελευταίες οδηγίες που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Προβολές: 6094 Σχόλια: 0
Παρασκευή 23.Μαρτίου.2012

Οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν την υπαγωγή τους κατά μια ή και δύο κατώτερες ασφαλιστικές κατηγορίες από αυτήν που βρίσκονται

Προβολές: 2981 Σχόλια: 0
Πέμπτη 22.Μαρτίου.2012

Παγκόσμια Βάση Δεδομένων Εμπορικών Αντιπροσώπων και Διανομέων δημιουργείται, άμεσα, όπως αναφέρθηκε στη γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων και Διανομέων Αθηνών.

Προβολές: 3316 Σχόλια: 0
Πέμπτη 22.Μαρτίου.2012

Με στόχο τον περιορισμό της χρήσης μετρητών, που κοστίζει ακριβά στο κράτος, αλλά και για την καλύτερη, ταχύτερη και με ασφάλεια εξυπηρέτηση των καταναλωτών, ήρθαν και στην Ελλάδα οι «ανέπαφες πληρωμές».

Προβολές: 3842 Σχόλια: 0
Πέμπτη 22.Μαρτίου.2012

Οι νέες διατάξεις για την λειτουργία των εταιρειών ενημέρωσης οφειλετών (εισπρακτικές εταιρείες) θεσπίζουν συγκεκριμένους περιορισμούς και καθιερώνουν μηχανισμούς ελέγχου που ενισχύουν την προστασία της ιδιωτικής σφαίρας και το σεβασμό της προσωπικότητας των πολιτών από πρακτικές παρενόχλησης.

Προβολές: 7072 Σχόλια: 1
Τετάρτη 14.Μαρτίου.2012

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας της Τουρκίας, Τανέρ Γιλντίζ περί κοινών ελληνοτουρκικών ερευνών πετρελαίου στο Αιγαίο. Μάλιστα, όπως ανέφερε σε δημοσιογράφους στην Αττάλεια, το θέμα αυτό είχε συζητηθεί κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.

Προβολές: 2900 Σχόλια: 0
Δευτέρα 12.Μαρτίου.2012

Σε προσωρινό «πάγωμα» των επιστροφών ΦΠΑ προχωρά το υπουργείο Οικονομικών μέχρι να ολοκληρώσει τους έλεγχους που έχει ξεκινήσει για τον εντοπισμό παράνομων εισπράξεων που γίνονται με πλαστά εικονικά στοιχεία. 

Προβολές: 2912 Σχόλια: 0
RSS URL