ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Δευτέρα 02.Απριλίου.2012

Όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων, στο αεροσκάφος επέβαιναν 43 άτομα (39 επιβάτες και τέσσερα μέλη του πληρώματος). Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, νεκροί είναι 31 από τους επιβαίνοντες, ενώ επέζησαν δώδεκα.

Τρίτη 27.Μαρτίου.2012

Το δημοψήφισμα για το νέο ευρωπαϊκό δημοσιονομικό σύμφωνο θα διεξαχθεί στην Ιρλανδία στις 31 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας. «Σε σύνοδο που έγινε σήμερα το πρωί, η κυβέρνηση όρισε την ημερομηνία του δημοψηφίσματος» για το σύμφωνο. «Αυτό θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ίμον Γκίλμορ στο κοινοβούλιο.

Τρίτη 27.Μαρτίου.2012

Σε μια πρωτότυπη διαμαρτυρία προχώρησαν οι συνοδοί πολυτελείας της Ισπανίας, οι οποίες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργία.

Συγκεκριμένα, αρνούνται να προσφέρουν τη συνοδεία τους στους τραπεζίτες μέχρις ότου εκείνοι να αλλάξουν τον τρόπο αντιμετώπισης των υπερχρεωμένων νοικοκυριών!

Σάββατο 18.Φεβρουαρίου.2012

Την αλληλεγγύη τους προς τη χώρα μας αποφάσισαν να αποδείξουν έμπρακτα δύο δήμαρχοι ιταλικών πόλεων, ανακοινώνοντας πως προσφέρουν το μισθό τους για τη στήριξη του ελληνικού λαού.

Σάββατο 11.Φεβρουαρίου.2012

Την έντονη φημολογία πως ο Κιμ Γιονγκ-ουν σκοτώθηκε στο Πεκίνο διαψεύδει εκπρόσωπος της CIA.

Μιλώντας στο CNN ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι νεκρός

Δευτέρα 30.Ιανουαρίου.2012

Το Ιράν, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει κατασκευάσει βλήματα πυροβολικού με καθοδήγηση λέιζερ που μπορούν να εντοπίζουν και να πλήττουν κινούμενους στόχους με υψηλό βαθμό ακρίβειας, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Παρασκευή 23.Δεκεμβρίου.2011

Το γεγονός ότι σήμερα η γαλλική Εθνοσυνέλευση ενέκρινε το νομοσχέδιο που ποινικοποιεί την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων θα ανοίξει "ανεπανόρθωτες πληγές" στις σχέσεις της Τουρκίας με τη Γαλλίας, προειδοποίησε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.