ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Αχιλλέας Γραβάνης

Τελευταία ενημέρωση Ιουν 2013


Ο Δάσκαλος. Ο Επιστήμονας. Ο Ερευνητής. Ο Υπεύθυνος και Ενεργός Πολίτης. Ο οραματιστής καθηγητής κ. Αχιλλέας Γραβάνης.

Ενας από εκείνους τους λαμπρούς συμπολίτες μας επιστήμονες, που πιστεύουν στην αξία της αριστείας και της αξιοκρατίας.

  • Που δεν φοβούνται αλλά και επιζητούν την αξιολόγηση και τον ανταγωνισμό.
     
  • Που με το έργο τους αποδεικνύουν, ότι τα Επιστημονικά και τα Ερευνητικά Ιδρύματα της χώρας, μπορούν να βγάλλουν την Ελλάδα από την κρίση.

Να την οδηγήσουν στην πρωτοπορεία και στην ευημερία. Να ξαναφέρουν την πληγωμένη αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια στο Λαό της.

Είναι ο καλεσμένος της εκπομπής "ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ", που θα μεταδοθεί από τις συχνότητες και το διαδίκτυο της ΕΡΑ Ηρακλείου την Τρίτη 24 Απριλίου 2012,5-6 το απόγευμα.

Ο κ. Γραβάνης είναι ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, και υπεύθυνος του Εργαστηρίου Φαρμακολογίας, επί κεφαλής, μιας πρωτοποριακής παγκοσμίως έρευνας, τα αποτελέσματα της οποίας,αποδεικνύονται ελπιδοφόρα, για όσους πάσχουν από βαριές νευροεκφυλιστικές ασθένειες, όπως η νόσος Αλτσχάιμερ, η σκλήρυνση κατά πλάκας,κτλ.

Μια έρευνα η ολοκλήρωσή της οποίας,εκτός από το παγκόσμιο κύρος και καταξίωση, θα φέρει και σημαντικά κεφάλαια στο Πανεπιστήμιο και το ΙΤΕ..

Η εκπομπή παράγεται και παρουσιάζεται από το δημοσιογράφο Ηρακλή Γαλανάκη.

Η μετάδοση της εκπομπής γίνεται από τα FM και από τους πομπούς του Ηρακλείου στα 97.5 και του Χάρακα στα 105.6.  και από το διαδίκτυο

Βαθμολογήστε το:
Πρόσφατα σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια. Μπορείτε να είστε ο πρώτος που θα απαντήσει.