ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Η διατήρηση της θετικής ψυχολογίας σε περίοδο κρίσης

Τελευταία ενημέρωση Μαρ 2012


Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε  την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 το επιμελητήριο Ηρακλείου,  με θέμα την διατήρηση της θετικής ψυχολογίας σε περίοδο κρίσης, ανέπτυξαν τις γνώσεις και τις απόψεις τους,  ο κύριος Νίκος Παπανικολάου, κλινικός ψυχολόγος και η κυρία Ευτέρπη Μπαλή, ψυχίατρος.

Στόχος της εκδήλωσης, η  ανάταξη της θετικής σκέψης και της ψυχολογικής στήριξης των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους της τοπικής οικονομίας.

Σε συνέχεια της παραπάνω εκδήλωσης, το Επιμελητήριο Ηρακλείου προγραμματίζει εκπαιδευτικό σεμινάριο  με θέμα «επιχειρείν …στην κρίση - Άγχος, stress, φόβος, πανικός. Και όμως... υπάρχει διέξοδος».

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας 12 ωρών θα πραγματοποιηθεί 31 Μαρτίου – 01 Απριλίου  και 07 – 08  Απριλίου  και θα περιλαμβάνει ενότητες με θέμα: «Αρνητικές σκέψεις», «Εναλλακτικές λύσεις», «Αρνητική κριτική», «Αποφυγή του προβλήματος».

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, www.ebeh.gr  λειτουργεί blog σε συνεργασία με τον κλινικό ψυχολόγο κ. Παπανικολάου και ομάδα ειδικών. Εκεί μπορούν ν’ απευθύνονται οι επιχειρηματίες προκειμένου να καταθέτουν τους προβληματισμούς τους και να ζητούν συμβουλές για τα θέματα που τους απασχολούν.

Για ανάγνωση της ομιλίας του κ. Νίκου Παπανικολάου, τα βασικά σημεία της ομιλίας της κα Ευτέρπης Μπαλή καθώς και τον χαιρετισμό του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Μανώλη Αλιφιεράκη, ανοίξτε τα παρακάτω αρχεία σε μορφή PDF. 

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.pdf

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΜΠΑΛΗ.pdf

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.pdf

Βαθμολογήστε το:
Πρόσφατα σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια. Μπορείτε να είστε ο πρώτος που θα απαντήσει.