ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

3ο Forum Εργασίας του ΟΑΕΔ

Τελευταία ενημέρωση Μαρ 2012


Συμμετοχή του  Επιμελητηρίου Ηρακλείου στο 3ο Forum Εργασίας του ΟΑΕΔ 

Κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες για την απασχόληση και την εύρεση εργασίας αναλαμβάνουν οι φορείς του Ηρακλείου – σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της ανεργίας.

Η στήριξη ανέργων και επιχειρήσεων μέσω διοργάνωσης κατ’ ιδίαν  συναντήσεων μεταξύ στελεχών των επιχειρήσεων και ανθρώπινου δυναμικού που αναζητά εργασία είναι το κυρίαρχο θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει ο ΟΑΕΔ, το Σάββατο 10 Μαρτίου στο χώρο του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στα Δυο Αοράκια. Το Επιμελητήριο Ηρακλείου συμμετέχει σε κοινό περίπτερο με το Δήμο Ηρακλείου στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της κοινωνικής ευθύνης, των δυο φορέων.

Κατά την εκδήλωση  θα λάβουν χώρα οι Ευκαιρίες Καριέρας, που θα εξασφαλίσουν στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό διαφόρων ειδικοτήτων και χαρακτηριστικών.  Επιπλέον, στο πλαίσιο των δράσεων που συμπεριλαμβάνονται με επίκεντρο τη συμβουλευτική, θα πραγματοποιηθεί συμβουλευτική τεχνικών αναζήτησης εργασίας, διαχείρισης καριέρας και επιχειρηματικότητας, καθώς και εισηγήσεις από στελέχη κορυφαίων επιχειρήσεων και ακαδημαϊκών του τομέα της αγοράς εργασίας, στα αντικείμενα της δραστηριότητας και του ενδιαφέροντός τους αντιστοίχως.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για τους ενδιαφερόμενους και για τη μεταφορά τους διατίθενται πούλμαν από και προς την Πλατεία Ελευθερίας  από τις 9:30 το πρωί και κάθε μισή ώρα.

Ώρες λειτουργίας της εκδήλωσης: 10.00 έως 17.00 μμ. 

 

Βαθμολογήστε το:
Πρόσφατα σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια. Μπορείτε να είστε ο πρώτος που θα απαντήσει.