ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Δημήτρης Μπουραντάς: Η Ελλάδα που αξίζομε

Τελευταία ενημέρωση Μαρ 2012


Η Ελλάδα μπορεί να γίνει αυτή που μπορούμε και μας αξίζει. Πως;

Έίναι το ερώτημα το οποίο θα απασχολήσει την εκπομπή ΚΡΗΤΗ-ΕΥΡΩΠΗ, που θα μεταδοθεί από τις συχνότητες και το διαδίκτυο της ΕΡΑ Ηρακλείου την Πέμπτη 1 του Μάρτη, 5-6 το απόγευμα.

Αν κλήθηκε να απαντήσει σ'αυτό το ερώτημα ο κ. Δημήτρης Μπουραντάς, δεν είναι μόνο, γιατί ως καθηγητής έχει αποδείξει ότι πιστεύει στην αξία του ανθρώπου, στην επένδυση στη γνώση και στο ζωτικό τους ρόλο για την ανάπτυξη μιας χώρας και την αξιοπρέπεια και την ευημερία ενός λαού.

Είναι και γιατί προέρχεται από μια οικογένεια του μόχθου, που για να προκόψει ένας νέος έπρεπε και ο ίδιος να μοχθήσει σκληρά έως ότου κατακτήσει αυτοδημιούργητα και αξιοκρατικά μια σημαντική θέση, όπως εκείνη της έδρας του καθηγητή πανεπιστημίου.

Είναι επίσης γιατί με τα άρθρα και τα βιβλία του είχε προείπει πολύ νωρίς τους κινδύνους που διέτρεχε η χώρα μας.

Με διεθνές κύρος, καταξιωμένος στον επιστημονικό και ερευνητικό κόσμο,αλλά και συγγραφέας που γνώρισε τεράστια αναγνώριση, ο κ. Μπουραντάς,

  • διδάσκει Μάνατζμεντ στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
     
  • Διευθύνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επιχειρήσεων για ανώτατα στελέχη και Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (MSc) Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού,- το οποίο αξιολογήθηκε ως ένα από τα 10 καλύτερα της Ευρώπης- στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στα πλαίσια αυτών των μεταπτυχιακών, έχει επιβλέψει διδακτορικές διατριβές στις οποίες έχουν απονεμηθεί το πρώτο και το δεύτερο Ευρωπαϊκό βραβείο.

Σε εποχές επώδυνες όπως αυτή που ζει η χώρα και ο λαός μας, άνθρωποι με αποδεδειγμένη αξία, πείρα, προσφορά και ήθος, όπως ο κ. Μπουραντάς, αξίζουν την προσοχή μας.

Η εκπομπή παράγεται και παρουσιάζεται από το δημοσιογράφο Ηρακλή Γαλανάκη.

Η εκπομπή μεταδίδεται από τa FM από τους πομπούς του Ηρακλείου στα 97.5, του Χάρακα στα 105.6 και από το διαδίκτυο

Βαθμολογήστε το:
Πρόσφατα σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια. Μπορείτε να είστε ο πρώτος που θα απαντήσει.