ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
12.Μαρτίου.2012 15:56

Η αξία του εθελοντισμού σε κάθε περίοδο και κυρίως σε περιόδους κρίσης και ο ρόλος του στην ανακούφιση των συνανθρώπων που δοκιμάζονται καθημερινά, είναι το θέμα της εκπομπής ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ, που θα μεταδοθεί από τις συχνότητες και το διαδίκτυο της ΕΡΑ Ηρακλείου, την Τρίτη 12 του Μάρτη 5-6 το απόγευμα.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
10.Μαρτίου.2012 20:06

Απολύτως επιτυχημένο το πρώτο βήμα για  την ένταξη Κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία της Κρήτης.

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου να φέρει στο ίδιο τραπέζι ξενοδόχους και παραγωγούς της Κρήτης με στόχο να ενταχθούν τα κρητικά προϊόντα στην κουζίνα  των ξενοδοχείων της Κρήτης.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
10.Μαρτίου.2012 19:27

Με δικό του περίπτερο συμμετείχε το Επιμελητήριο Ηρακλείου στην Εκδήλωση «3ο  Forum Εργασίας» που διοργάνωσε ο  ΟΑΕΔ το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 στο Ηράκλειο. Στη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης.

ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ
09.Μαρτίου.2012 20:00

Σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη είχε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης την Πέμπτη 8 Μαρτίου στο Αρκαλοχώρι. Στη σύσκεψη παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης κ. Γιώργος Πιτσούλης, ενώ παράλληλα συμμετείχαν αντιδήμαρχοι, πρόεδροι των δημοτικών οργανισμών, πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων, καθώς και μέλη του δημοτικού συμβουλίου Μινώα Πεδιάδας.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
09.Μαρτίου.2012 19:26

Τα ζητήματα που έχουν ανακύψει για τους ασφαλισμένους του πρώην ΟΑΕΕ  μετά την ένταξή τους στο  Ενιαίο Οργανισμό Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) και τις αλλαγές στην πρωτοβάθμια ιατρική τους περίθαλψη, συζήτησε  εκτενώς το μεσημέρι η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Γεράσιμο Βουδούρη.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
09.Μαρτίου.2012 19:14

Κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες για την απασχόληση και την εύρεση εργασίας αναλαμβάνουν οι φορείς του Ηρακλείου – σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της ανεργίας.

ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
07.Μαρτίου.2012 13:02

Το Λουξεμβούργο, η Ελλάδα,η Κρήτη με τα μάτια μιας δημοσιογράφου από το Λουξεμβούργο, είναι το θέμα της εκπομπής ΚΡΗΤΗ - ΕΥΡΩΠΗ, που θα μεταδοθεί από τις συχνότητες και το διαδίκτυο της ΕΡΑ Ηρακλείου

28910.gr
05.Μαρτίου.2012 11:35

Τι μπορεί να επιτύχει η Ενωση Καταναλωτών Ηρακλείου για τα μέλη της σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά και πως μπορεί να προασπίσει τα συμφέροντα των καταναλωτών γενικότερα, είναι το ερώτημα που θα απασχολήσει την εκπομπή ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ, που θα μεταδοθεί από τις συχνότητες και το διαδίκτυο της ΕΡΑ Ηρακλείου.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
02.Μαρτίου.2012 14:13

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου «ΣΥΝΕΡΓΩ»  και σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Χανίων, Ρεθύμνης και Λασιθίου, συμμετέχει στην  12η Πανελλήνια Έκθεση Τροφίμων & Ποτών, Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, που πραγματοποιείται 2-5 Μαρτίου 2012 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο  Κρήτης.

ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΗΡΑΚΛΗ
29.Φεβρουαρίου.2012 17:06

Η Ελλάδα μπορεί να γίνει αυτή που μπορούμε και μας αξίζει. Πως;

Έίναι το ερώτημα το οποίο θα απασχολήσει την εκπομπή ΚΡΗΤΗ-ΕΥΡΩΠΗ, που θα μεταδοθεί από τις συχνότητες και το διαδίκτυο της ΕΡΑ Ηρακλείου την Πέμπτη 1 του Μάρτη, 5-6 το απόγευμα.

RSS URL