ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Τρεις νίκες θέλει ο Παπουτσάκης και... πληρώνει

Τελευταία ενημέρωση Νοε 2010

Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ο Εργοτέλης παίζει δύο παιχνίδια στο Παγκρήτιο και ένα εκτός. Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν την προσεχή αγωνιστική τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και υποδέχονται σε διαδοχικά ματς την Κέρκυρα και τον Πανσερραϊκό. Οι εννιά βαθμοί σε αυτά τα παιχνίδια θα κάνουν πλουσιότερους τους παίκτες του Εργοτέλη κατά 70.000 ευρώ, όπως τους αποκάλυψε ο Απόστολος Παπουτσάκης!

Ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη συναντήθηκε με τους αρχηγούς της ομάδας σε μια προσπάθεια να τονώσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία τους.

«Πιστεύω σε εσάς και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν με Ηρακλή, Κέρκυρα και Πανσερραϊκό» ήταν τα λόγια του Παπουτσάκη που στην συνέχεια φρόντισε να τους υπενθυμίσει και την... αγαπημένη του συνήθεια λέγοντάς τους ότι αν το κάνουν αυτό τότε θα μοιραστούν 70.000 ευρώ.

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Καραγεωργίου έδωσε ρεπό στους παίκτες του τη Δευτέρα και από την Τρίτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τον Ηρακλή, όπου δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ρουμπάκης. Ο Γιαλούσης συμπλήρωσε κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει.