ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

 

 

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Πρόγραμμα διευκόλυνσης για ενήμερους δανειολήπτες. Ποιοι έχουν δικαίωμα υπαγωγής στο πρόγραμμα? Ποιες οφειλές υπάγονται? Ποιες είναι οι προϋποθέσεις υπαγωγής? Τι χορηγείται?

Προβολές: 3930 Σχόλια: 0
Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Αναλυτικό πακέτο πληροφοριών για τη ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων ολοκλήρωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον προδικαστικό συμβιβασμό, την καταβολή της ελάχιστης δόσης, τον υπολογισμό της αξίας του ακινήτου, την παράταση στην αποπληρωμή, τον αντίκλητο, το δικαίωμα αναστολής της αναγκαστικής εκτέλεσης, αλλά και το δικαίωμα διαμεσολάβησης.

Προβολές: 7256 Σχόλια: 0
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ποιες επιλογές έχουν οι δανειολήπτες προκειμένου να προχωρήσουν σε ρύθμιση δανείων. Οι δύο επιλογές και τα οφέλη τους. Τι πρέπει να προσεχθεί. Τα 10 SOS για την υπερχρέωση. 10 σημεία που πρέπει να γνωρίζει ο δανειολήπτης

Προβολές: 4764 Σχόλια: 0
Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Θηλιά στην επιχειρηματικότητα και εν γένει στην αγορά βάζει η απαίτηση της τρόικας, βάσει της οποίας οι τράπεζες θα πρέπει να χορηγούν δάνεια ανάλογα με τον ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Προβολές: 2434 Σχόλια: 0
Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, το κούρεμα θα αφορά τους τόκους που έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί λόγω καθυστέρησης της πληρωμής των δόσεων. Δηλαδή, στα νέα προγράμματα ρυθμίσεων θα «κουρεύονται» οι επιπλέον τόκοι, ενώ οι συνεπείς δανειολήπτες -που θα πληρώνουν στην ώρα τους τις δόσεις

Προβολές: 6082 Σχόλια: 0
RSS URL