ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Η χαρά που συνοδεύει την οικογένεια μαζί με το παιδί το οποίο κάνει τα πρώτα του βήματα στη λεωφόρο της γνώσης ξεκινώντας το σχολείο, γρήγορα μετατρέπεται μερικές φορές σε αγωνία.
Προβολές: 5914 Σχόλια: 0
Ένα νέο εγκεφαλικό διαγνωστικό τεστ μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια πάνω από 90% ποια παιδιά με δυσλεξία θα καταφέρουν να μάθουν να διαβάζουν την επόμενη τριετία. Το επίτευγμα, που αποτελεί προϊόν έρευνας διεθνούς επιστημονικής ομάδας,
Προβολές: 8266 Σχόλια: 0
Η διατροφή που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και παράλληλα φτωχή σε κατεργασμένους υδρογονάνθρακες και άμυλο, όπως λευκό ψωμί και άσπρο ρύζι, είναι ιδανική για την απώλεια βάρους,
Προβολές: 5534 Σχόλια: 0
Την περασμένη Τετάρτη φιλοξένησε η ΠΑΤΡΙΣ το κείμενό μου,που έφερε τον τίτλο “Καλλικράτης της πλεονεξίας;". Στο κείμενο αυτό διατύπωνα την άποψη γιατί το αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης”, εδώ και πολλά χρόνια, θα μπορούσε να είναι ένα σύγχρονο και λειτουργικό αεροδρόμιο.
Προβολές: 5866 Σχόλια: 0
Αλλάζουν τα δεδομένα στο πεδίο των κρατήσεων στην τουριστική αγορά με την ολοένα και αυξανόμενη διείσδυση του διαδικτύου να σηματοδοτεί τη νέα τάση στο χώρο της ξενοδοχείας και των τουριστικών πακέτων γενικότερα.
Προβολές: 4860 Σχόλια: 0
Παράδειγμα προς μίμηση για τους ελληνικούς αγροτικούς συνεταιρισμούς μπορεί να αποτελέσει η περίπτωση του ιταλικού συνεταιρισμού «Agraria Riva del Garda», σε μια εποχή μάλιστα που το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επιθυμεί να «βγει» στις ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές με αιχμή του δόρατος την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων της μεσογειακής διατροφής.
Προβολές: 10394 Σχόλια: 0
Καθησυχαστικοί είναι οι επιστήμονες όσον αφορά στον «ιό του Δυτικού Νείλου», μετά τα περιστατικά εγκεφαλίτιδας που παρουσιάστηκαν στη χώρα μας. Όσον αφορά στο τι πρέπει να προσέξουμε, οι ειδικοί συνιστούν τη λήψη ατομικών μέτρων προστασίας
Προβολές: 5008 Σχόλια: 0
Τα τελευταία 20 χρόνια, από το 1991, μπήκε στην ζωή μας η λέξη «Αγροτουρισμός», χωρίς να μπορέσουμε ποτέ να έχουμε μια κοινή αντίληψη για το περιεχόμενο της λέξης, πολύ δε περισσότερο για την χρήση της στις υπηρεσίες ή ακόμα και στις επιχειρήσεις.
Προβολές: 12076 Σχόλια: 0
RSS URL