ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Ο Οργανισμός της Ισλαμικής Διάσκεψης (OIC) είναι το δεύτερος μεγαλύτερος διακυβερνητικός οργανισμός, μετά από τα Ηνωμένα Έθνη, του οποίου τα μέλη-κράτη ανέρχονται στα  57  και βρίσκονται και στις τέσσερις ηπείρους.

Προβολές: 6290 Σχόλια: 0

Όποιος ψάχνει, βρίσκει! Μέσω συστηματικής εξερεύνησης όλων των δασών της Μαδαγασκάρης, επιστήμονες ανακάλυψαν από το 1999 μέχρι σήμερα, πάνω από 600 νέα είδη ζώων - συμπεριλαμβανομένων 41 θηλαστικών. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι σχεδόν όλα απειλούνται με εξαφάνιση.

Προβολές: 16518 Σχόλια: 0

Ισλαμική τραπεζική, ένα τραπεζικό σύστημα χωρίς τόκο.

Σύμφωνα με το Iσλάμ οι ανθρώπινες πράξεις διαχωρίζονται σε halal (καλές και επιτρεπόμενες) και haram (κακές και απαγορευμένες). Aυτό ισχύει και για τα χρήματα που όταν κερδίζονται με καλούς τρόπους ολόκληρη η κοινωνία ωφελείται.

Προβολές: 5762 Σχόλια: 0

Ειδικότερα μεταξοσκώληκας ονομάζεται το εξημερωμένο είδος Sericaria (Bombyx) mori, που περικλείει 300 περίπου είδη. Πρόκειται για πεταλούδες με χοντρό τριχωτό σώμα και μεγάλα λευκωπά φτερά. Τα ενήλικα άτομα έχουν μεγάλες κεραίες και ατροφική προβοσκίδα. Είναι ανίκανα να τραφούν και σχεδόν δεν πετούν.

Προβολές: 17281 Σχόλια: 0

Από αύριο, οι πολίτες της ΕΕ μπορούν να είναι βέβαιοι ότι τα παραδοσιακά φυτικά φάρμακα που αγοράζουν στην ΕΕ είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Η λήξη της επταετούς μεταβατικής περιόδου που οριζόταν στην οδηγία του 2004 για τα φάρμακα φυτικής προέλευσης (2004/24/EΚ) σημαίνει ότι μετά την 1η Μαΐου 2011 στην αγορά της ΕΕ μπορούν να παραμείνουν μόνο φάρμακα που έχουν καταχωριστεί ή έχουν λάβει άδεια.

Προβολές: 7812 Σχόλια: 0

Τα Φυσικά καλλυντικά έχουν μια σημαντική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει μια αυξανόμενη συνειδητοποίηση ότι είμαστε υπεύθυνοι για τον κόσμο στον οποίο ζούμε, και μια αυξανόμενη ανησυχία για την υγεία μας

Προβολές: 8788 Σχόλια: 0

Αναζητώντας μία νέα ποιότητα ζωής, η απάντηση έρχεται από τη φύση  με τα φυσικά ή βιολογικά καλλυντικά. Με υψηλές προδιαγραφές και πιστοποιημένα από έγκυρους οργανισμούς, ήρθαν στη ζωή μας για να προσφέρουν φροντίδα σε  όσους επιμένουν να αναζητούν ό,τι πιο αγνό και φυσικό για τη φροντίδα τους.

Προβολές: 9662 Σχόλια: 0
Οι άνθρωποι που τρώνε και πίνουν όπως οι Έλληνες, έχουν αυξημένες πιθανότητες να έχουν πιο καθαρό μυαλό, όταν γεράσουν, και να αποφύγουν την άνοια και το Αλστχάιμερ, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα
Προβολές: 5562 Σχόλια: 0
Περισσότεροι από τους μισούς καταναλωτές προτιμούν πλέον τα βιολογικά προϊόντα στις αγορές τους όπως προκύπτει την ετήσια έρευνα του Εργαστηρίου Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (A.LA.R.M.) και του Κέντρου Αειφορίας (CSE) με θέμα «Πράσινο Marketing: Περιβαλλοντικές Διαστάσεις του Marketing στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης».
Προβολές: 5678 Σχόλια: 0
Μίγμα από αρωματικά βότανα της Κρήτης επεξεργάζεται η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, πατεντάρεται και θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο ως υψηλό αντιιικό (σκοτώνει τους ιούς) βιολογικό φαρμακευτικό προϊόν κατά του ιού της γρίπης και του κρυολογήματος.
Προβολές: 7324 Σχόλια: 0
RSS URL